Apartman Andrić - Uz Kraljevski Dvor - Apartmani Beograd

skype

Apartman Andrić - Uz Kraljevski Dvor

- A24
Centar:
0.00 Km
Železnička stanica:
0.80 Km
Aerodrom:
16.00 Km
Gradski prevoz:
0.05 Km
Prodavnice:
0.00 Km
Restorani:
0.00 Km
PUSENJE NIJE DOZVOLJENO. Apartman Andrić A24, sa pogledom na Pionirski park, dobro osvetljen, luksuzno opremljen i potpuno miran, dve terase, udoban i čist na Andrićevom vencu 8, uz Kraljevski dvor. Budite gost Rakoc apartmana i doživite Beograd kraljevski.

OPREMLJENOST APARTMANA

KOMENTARI

Jasminka L. / Osijek / Croatia
Posetio: August 18 2013

Apartman je psolutno na savršenom mjestu! Desno u srcu velikih restorana i slikovitom pionirskom parku, nevjerojatno miran, kao što je exterijer lokacije. Apartman je vrlo čist i dobro opremljen. To odgovara svim našim potrebama za četveročlanu obitelj. Perilica i sušilica rublja, tjekom našeg boravka mogu olakšati i učiniti jednostavnim pranje rublja. Wifi je vrlo brz. Visoko preporučujemo apartman u Beogradu! Obitelj kod koje smo odsjeli je vrlo odgovorna i predusretljiva na sva naša pitanja!

Irina K. / Oslo / Norway
Posetio: July 20 2013

Istoriski objekat u ravni sa položajem kabineta predsednika. Velik deo apartmana okrenut prema fontani, nasuprot parka. Veliki pristup kulturnim znamenitostima, apartman za savrsen odmor i noćni život.

Viktorija S, London, UK
Posetio: June 02 2013

Iznajmio sam ovaj apartman sa grupom prijatelja na proputovanju kroz Beograd, kako bi proslavio svoj rođendan. Apartman je vrlo prostran i odlično uređen, što je bilo idealno za nas. Kupatilo s tušem i dva toaleta, uvek topla voda, bio je izuzetno zgodno resenje za nas. Celokupna unutrašnjost i vrlo visok standard s izvrsnom terasom. Prelepa lokacija, stan se nalazi u rezidencijalnoj četvrti, što ga čini izuzetnim i ostavlja utisak da se osećate više kao domaćini nego kao turista. Vrlo, vrlo zadovoljan.

KONTAKT INFORMACIJE

Apartmani Beograd
Milovana Milovanovica 4
11000 Beograd
Srbija

email: rakoc.rs@gmail.com
Tel: + 381643365035