Uslovi i Pravila - Apartmani Beograd

skype
Apartmani Beograd ... ID: A24
Beograd Apartmani, Kolarac ... ID: A27
Apartmani Beograd ... ID: A24
Beograd apartmani, izdavanje u Beogradu ... ID: A8
Apartmani Beograd ... ID: A27
Apartmani Beograd, Knez Mihailova ... ID: A18
Apartmani Beograd, Smestaj Kalemegdan,,, ID: A9
Beograd Apartmani, Hotel Mazestik ... ID: A17
Beograd Apartmani, Beograd pesacka zona ... ID: A20
Beograd apartmani, apartman Dorcol
PRETRAGA APARTMANA

APARTMANI BEOGRAD | Uslovi i Pravila - Apartmani Beograd

Uslovi  i  pravilaUslovi i pravila koje nudimo uz odlicne cene, za naše goste nema skrivenih i dodatnih troškova, rezervišite apartman i vi ste već u njemu. To su naši vlastiti opšti uslovi, koji obuhvataju uslove ponašanja, plaćanja i rezervaciju:

1. Rezervacija
Odaberite apartman, a mi ćemo potvrditi svoju dostupnost. Mi samo tražimo da popunite obrazac za rezervaciju na nasoj web stranici i dostaviti nam zahtev.
Važno - Na obrazac za rezervaciju, molimo pobrinite se da vasa e-mail adresa bude tačna. Ako je Vasa e-mail adresa pogrešna bićemo u nemogućnosti da odgovorimo na vas zahtev.

2. Zahtev.
Po prijemu obrasca za rezervaciju, mi ćemo potvrditi rezervaciju. Potvrda će sadrzati ime, adresu, telefon i ako je potrebno e-mail osobe za kontakt.
Napomena: Vaša e-mail za potvrdu ce obično biti upućena najkasnije do 5 minuta. Uvek ćemo pokušati da vam uputimo potvrdu u najkraćem mogućem roku.
Bilo kakve promene ili specijalni zahtevi o zakupu moraju biti prihvaćeni od naše strane putem e-poste pre dolaska stanara u zakupljen smeštaj.

3. Cena
Sve navedene cene su po danu. Potrošnja vode, struje i grejanja u stanu je uključena u ukupnu cenu. U dodatne usluge - parking naknada, taxi transfer, moraju biti dodate u cenu najma.

4. Plaćanje
Tražimo punu uplatu na dan dolaska, odnosno iznajmljeni apartmani se mogu platiti putem bankovnog transfera. Ako želite povećati broj noćenja, biće Vam naplaćena ista suma po osobi po noćenju, kao u vašoj izvornoj rezervaciji. Imajte na umu da će cene biti bez izmena za bilo koju promenu u broju noćenja nakon prvobitne rezervacije koja je napravljena.

5. Dolasci i odlasci
Stanari mogu doći do zakupljenog smeštaja na dogovoreni dan dolaska izmedju: 14.00-20.00 (odstupanja od ovog vremena moraju biti potvrdjena od strane nas putem e-maila pre dolaska). Svaka promena u vremenu dolaska mora biti prijavljena pre dolaska. U slučaju neočekivanog kasnog dolaska, stanar mora da nas obavesti.

Ako mi ili naš predstavnik treba da čeka izvan ugovorenog vremena dolaska, možemo traziti naknadu. U vreme dolaska stanari moraju pokazati ili nama ili našem predstavniku njegovu i njenu potvrdu identiteta. Ako postoje izmene koje se odnose na pojedince koji se nalaze u zakupljenom smeštaju za vreme boravka, mi ili naš zastupnik možemo zahtevati da stanari napuste iznajmljeni apartman bez prava na naknadu. Stanari moraju napustiti zakupljene smeštajne kapacitete izmedju Radnog vremena: 07.00-12.00 (ukoliko nije drugačije dogovoreno u pisanom obliku putem e-maila), prilikom predaje ključeva zakupljene smeštajne jedinice, vrši se nadzor i kontrola, iznajmljeni apartmani se predaju u primljenom stanju.

6. Sigurnosni depozit
Stanar mora platiti depozit sigurnosti. Depozit mora biti plaćen u eurima, kao što je navedeno prilikom rezervacije, po prijemu ključeva zakupljenog smeštaja. Zakupac je odgovoran  za vreme njegovog / njenog boravka u smeštajnom prostoru za stanje smeštaja. Kao takav odgovoran je on / ona  za bilo koju vrstu loma, kvara ili gubitka koji se dogodi  u stanu: nameštaju, uređajima, posuđu, itd. Možemo zahtevati isplatu ošećenog  ili prouzrokovane štete, koja će se odbiti od depozita, a ako to ne pokriva troškove zakupac mora platiti razliku. Takođe zakupac se obavezuje da poštuje pravila smeštaja i kućnog reda. Zakupac se obvezuje da u komunikaciji neposredno s kontakt osobom izmiri štetu, oštećenje ili gubitak koji je proizveden. Depozit će biti vraćen odmah nakon odlaska iz zakupljenog smeštaja, osim štete koje su nastale u iznajmljenom stanu ili drugih dodatnih troškova koji će dovesti do delimične ili ukupne retencije sigurnosnog depozita.

7. Čišćenje
Stanari su odgovorni za održavanje stana na bazi boravka do 7 noći. Za duži boravak čišćenje, posteljina i peškiri jednom nedeljno su uključeni u cenu. Zakupodavac se obavezuje da vrati stan u istom stanju čistoće kao kad uđe, osim nečistoće koje nastaju dužinom normalnog i prihvatljivog korišćenja smeštaja. Kada stanar stigne, iznajmljeni smeštaj će biti u čistom i uređnom stanju.

8. Potrošnja
Struja, grijanje i potrošnja vode uključeni su u cenu zakupa.

9. Kućni ljubimci
Kućnim ljubimcima nije dopusten pristup u iznajmljen smeštaj, osim ako smo izričito putem e-maila prihvatili prisutnost istih.

10. Obaveze
Stanar je odgovoran za pravilno vođenje i ponašanje za vreme boravka u zakupljenom smeštaju.
Ako ponašanje stanara odstupa od dogovorenog koda, mi ili naš predstavnik imamo pravo da odmah tražimo da stanar napusti zakupljeni apartman. Stanar  u takvim slučajevima nema pravo na bilo kakvu naknadu za iznos koji je vec plaćen.

11. Pritužbe
Apartmani za iznajmljivanje verno su opisi i prikazani. Ako stanar ima primedbe koje bi se odnosile na usluge smeštaja, obavezan je da ih predoči na dan dolaska, a on mora potvrditi svoje prigovore u pisanom obliku u roku od 24 sata nakon dolaska. Telefon: 381643365035. E-mail adresa: dusica.rentbeo@yahoo.com
Žalbe se neće obrađivati ili prihvatati, osim ako je postupak pravilno usledio. Imamo pravo da pregledamo iznajmljeni apartman kako bi dobili potvrdu o prigovoru stanara.
Ako se tužba usvoji, stanar ima pravo na proporcionalnu nadoknadu. U posebnim slučajevima, zadržavamo pravo da se zakupac preseli u drugi apartman. Ako je cena i zakup ove zamene stana manja od cene zakupa izvornog smeštaja, stanaru će se nadoknaditi razlika. Ako je cena najma zakupljenog stana veća od izvornog zakupa, mi ćemo platiti dodatne troškove.
Ako stanar napusti iznajmljeni smeštaj pre nego što smo imali priliku da istražimo uzrok prigovora, stanar gubi svako pravo na naknadu. Ako stanar uputi pritužbe u vreme kad ne boravi više u iznajmljenom smeštaju, stanar gubi pravo na naknadu. Nećemo prihvatiti pritužbe najma za apartman koje su u vezi s vremenskim uslovima, prisutnosti insekata, privremenog nestanka vode ili struje ili drugih okolnosti zbog više sile.

12. Oprema
Beograd apartmani rent beo u potpunosti su opremljeni: kuhinja s frižiderom i šporetom. Spavaće sobe su opremljene sa jorganima i jastucima, posteljinom i peškirima. Visoke stolice za bebe ili dečiji krevetac može se osigurati uz dodatnu naknadu od 10 eura po jedinici.

13. Otkazivanje
Za otkazivanje rezervacije, molimo kontaktirajte nas što pre putem telefona ili e-mail, navodeći svoj broj rezervacije referentni broj - stana. Nakon toga apartmani su slobodni i  rezervacija  je otkazana. Ako ste otkazali rezervaciju neposredno pred dolazak trudićemo se da troškove rezervacije svedemo na najmanju moguću meru. Ako smo prisiljeni zbog okolnosti na koje nemamo utjecaja da promenimo smeštaj koji ste rezervisali, ponudićemo uvek bolju alternativu smeštaja. Ako je cena ovog alternativnog najma niža od prvobitno zakupljenog smeštaja, mi ćemo Vam nadoknaditi razliku. Ako je cena veća od prvobitno zakupljenog smeštaja, mi ćemo pokriti razliku cena.

Apartmani Beograd | Beograd Apartmani

KONTAKT INFORMACIJE

Apartmani Beograd
Milovana Milovanovica 4
11000 Beograd
Srbija

email: rakoc.rs@gmail.com
Tel: + 381643365035